Δωμάτια στη Σαμοθράκη – «Αρχαία Πόλη»

Η αναζήτηση για ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Σαμοθράκη, τελειώνει στην Αρχαία πόλη!
Δωμάτια σε στυλ παραδοσιακό, και σε τιμές πραγματικά ελκυστικές. Η διαμονή στην “αρχαία πόλη” είναι πραγματική απόλαυση. Μόλις λίγα μέτρα από το μουσείο του νησιού και τον αρχαιολογικό χώρο της παλαιάπολης, η διαμονή σας θα είναι απολαυστική. Η θέα από την μια πλευρά σας κόβει την ανάσα καθώς η περιοχή βρίσκεται κάτω από την ψηλότερη βουνοκορφή του Αιγαίου, την κορυφή του όρους Σάος. Απολαύστε μαγικές στιγμές με θέα όχι μόνο το πανέμορφο βουνό της Σαμοθράκης αλλά και την θάλασσα που βρίσκεται στα 150 μέτρα από τα δωμάτια.

Επιλέγοντας διαμονή στα δωμάτια “Αρχαία πόλη” έχετε τον ιδανικό χώρο, για να περάσετε υπέροχες στιγμές στην αυλή, που διαθέτει κιόσκι και μπάρμπεκιου. Τα άνετα δωμάτια με την ατομική κουζίνα και μπάνιο και την παραδοσιακή τους διακόσμηση θα σας αφήσουν πλήρως ικανοποιημένους. Τα δωμάτια διαθέτουν επίσης τηλεόραση και κλιματισμό

Ένα ακόμα μοναδικό πλεονέκτημα των δωματίων μας είναι η εύκολη πρόσβαση στα πιο πολυσύχναστα μέρη του νησιού. Το λιμάνι της Καμαριώτισας, η πρωτεύουσα χώρα και η καταπράσινη περιοχή των Λουτρών (Θέρμα) απέχουν μόλις μερικά χιλιόμετρα. Δείτε τον σχετικό χάρτη και θα καταλάβετε!

Στην περιοχή θα βρείτε και ταβέρνα με φρέσκο ψάρι Σαμοθράκης καθώς η ψαροταβέρνα “Δελφίνι” βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τα δωμάτια!

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια μας στη Σαμοθράκη σας περιμένουν. Καλέστε μας τώρα και κάντε την κράτηση σας. Βρισκόμαστε στη διάθεση σας για κάθε πληροφορία.

Posted in Uncategorized.